De Puppy en volwassen privélessen worden op afspraak bij u thuis of op een door u aangegeven locatie gegeven.

Er is veel onduidelijkheid in de wereld van het honden opvoeden. Maatwerk, gericht op uw hond, uw persoon en uw omstandigheden zijn een belangrijke investering.
Algemene kennis uit boeken is waardevol maar er gaat niets boven een sessie met persoonlijke aandacht en kennis uit talloze noodsituaties die veelal voorkomen hadden kunnen worden.

Een traditionele gehoorzaamheidstraining is een stressvol gebeuren. Kort aangelijnd op rij met vreemde mensen en honden. Daarbij wordt op de hond ook nog veel druk gezet om hem in onze taal allerlei commando’s te leren. Maar goed gehoorzamen blijkt in de praktijk toch net iets anders te zijn dan enkel trainen.           
Goed contact tussen baas en hond en evenwicht in de roedel ligt op veel meer facetten die ook direct met ons als mens te maken hebben. Onze gedragingen, houding en energie spelen net zo'n grote rol, zo niet groter…

Één op één. Of met je gezin in de thuis situatie, waar je de

 volle 100 % aandacht krijgt.

Aandacht voor wat nodig is en niet de “standaard” oefeningetjes waarvan je de meeste niet of nooit meer gebruikt.

Degene die u het beste kunnen helpen met voorkomen of genezen zijn natuurlijk diegene die dagelijks bezig zijn met de grootste problemen die zich tussen hond en baas kunnen voordoen, Natuurlijk met Hondengedrag Coaches Lunadogs