Bezoekers gingen u voor

Lunadogs

Duidelijk anders…

Hondengedrag Coaches

Een traditionele gehoorzaamheidstraining is een stress vol gebeuren. Kort aangelijnd op rij met vreemde mensen en honden. Daarbij wordt op de hond ook nog veel druk gezet om hem in onze taal allerlei commando’s te leren.

Maar goed gehoorzamen blijkt in de praktijk toch net iets anders te zijn dan enkel trainen.           

Goed contact tussen baas en hond en evenwicht in de roedel ligt op veel meer facetten die ook direct met ons als mens te maken hebben. Onze gedragingen, houding en energie spelen net zo'n grote rol, zo niet groter…


De lessen worden op afspraak bij u thuis of op een door u aangegeven locatie gegeven.


Er is veel onduidelijkheid in de wereld van het honden opvoeden. Maatwerk, gericht op uw hond, uw persoon en uw omstandigheden zijn een belangrijke investering.
Algemene kennis uit boeken is waardevol maar er gaat niets boven een sessie met persoonlijke aandacht en kennis uit talloze noodsituaties die veelal voorkomen hadden kunnen worden.


Degene die u het beste kunnen helpen met voorkomen of genezen zijn natuurlijk diegene die dagelijks bezig zijn met de grootste problemen die zich tussen hond en baas kunnen voordoen.


Marco en Ilona


Guus en Lucia zijn nu 1 keer bij ons geweest om ons te helpen en te adviseren om het onzekere gedrag van onze jongste hond aan te pakken. Ze zijn bij ons thuis geweest om meteen de thuis situatie te bekijken wat erg handig is. Guus was gelijk heel direct en duidelijk. Zag gelijk waar het probleem zat en gaf ons hele duidelijke handvatten waarmee we gelijk aan de slag konden. Dit hebben we ook direct al geoefend. Nu 2 dagen later kunnen we al een duidelijke verbetering merken. We zijn heel erg blij met de adviezen en hulp van Guus en Lucia! Nogmaals hartelijk dank !!