Bezoekers gingen u voor

Lunadogs

Duidelijk anders…

Hondengedrag Coaches

Een traditionele gehoorzaamheidstraining is een stress vol gebeuren. Kort aangelijnd op rij met vreemde mensen en honden. Daarbij wordt op de hond ook nog veel druk gezet om hem in onze taal allerlei commando’s te leren.

Maar goed gehoorzamen blijkt in de praktijk toch net iets anders te zijn dan enkel trainen.           

Goed contact tussen baas en hond en evenwicht in de roedel ligt op veel meer facetten die ook direct met ons als mens te maken hebben. Onze gedragingen, houding en energie spelen net zo'n grote rol, zo niet groter…


De lessen worden op afspraak bij u thuis of op een door u aangegeven locatie gegeven.


Er is veel onduidelijkheid in de wereld van het honden opvoeden. Maatwerk, gericht op uw hond, uw persoon en uw omstandigheden zijn een belangrijke investering.
Algemene kennis uit boeken is waardevol maar er gaat niets boven een sessie met persoonlijke aandacht en kennis uit talloze noodsituaties die veelal voorkomen hadden kunnen worden.


Degene die u het beste kunnen helpen met voorkomen of genezen zijn natuurlijk diegene die dagelijks bezig zijn met de grootste problemen die zich tussen hond en baas kunnen voordoen.


Wij hebben 4 privé-lessen gehad met onze Duitse herder Ziva. Naast de zijlijn was ook onze Zwitserse Sennenhond Haika aanwezig. Kan alleen maar zeggen :Super!

Lunadogs neemt de tijd, draagt veel aan en bij. Komen met oplossingen en ideeën. Van een niet luisterende trekgeit is Ziva veranderd in een heerlijke vrolijke en luisterende hond.

Bedankt!!

Mvg Marjan Fierkens.