Bezoekers gingen u voor

Lunadogs

Duidelijk anders…

Hondengedrag Coaches

De Puppy lessen worden op afspraak bij u thuis of op een door u aangegeven locatie gegeven.


Het leren van gehoorzaamheid (training) kan tegenwoordig op bijna elke hoek van de straat, puppy cursussen zijn er genoeg.

Door de baasjes in te lichten over de natuurlijke manier van opvoeden van hun pup, bijsturing bij u thuis waar nodig en begeleiding naar evenwicht.
Dat gaat bij pups net iets anders dan bij volwassen honden. Rustiger, met meer tijd en geduld maar evenzo duidelijk. Het lezen van de gedragingen van je pup, het goed kunnen interpreteren van zijn gedrag, het juiste antwoord alsmede de juiste sturing op het juiste moment, dat is waar wij jou in begeleiden en ondersteunen.  Dat is meer dan alleen gehoorzaamheid, dat zorgt voor een volledige aanpak van gehoorzaamheid en gedrag:
Werken aan een vriendschap voor het leven.


Werken met honden is sowieso een kwestie van heel veel gevoel. Maar het werken met een pup, en eigenlijk ook juist met de blije baasjes van een pup vraagt toch ook weer een hele andere benadering.

Gedrag als agressie naar andere honden, soms ook naar mensen, zelfs eigen baas, maar ook angst (voor harde geluiden, voor alleen zijn, voor andere honden en mensen) en trekken aan de lijn kan namelijk voorkomen worden door de pup al op de juiste manier gedragingen bij te brengen en op te voeden, dat is iets anders dan trainen op de cursus.


Vivian Reid ; Dank voor jullie rust, wat mij het vertrouwen heeft gegeven dat Farao weer beter gaat luisteren.

Dit heeft ook hem meer rust gebracht: hij ligt hier heerlijk ontspannen naast mij terwijl er heel veel herrie op straat is (rennende, schreeuwende, skateboardende enz. kinderen - woensdagmiddag)!               

Dit was eerder absoluut niet mogelijk !