Duidelijk anders…

Hondengedrag Coaches Lunadogs

Hoeveel lessen heeft u nodig?


* Voor Pups:  heeft u 3 tot 4 lessen nodig als u alleen de “standaard” oefeningen zoals zit, lig en kom hier aan wilt leren. Komen er specifieke zaken bij zoals Bijv. Veel bijten en opspringen dan heeft u 4 tot 5 lessen nodig.


* Voor volwassen honden : hangt het af wat u de hond wilt aan of afleren.

Voor Bijv. “Trekken aan de lijn” heeft u 1 tot 3 lessen nodig. Voor  Bijv. Niet alleen kunnen zijn of uitvallen naar andere honden, Dominantie, enz. heeft u 3 tot 5 lessen nodig.


Natuurlijk kunnen wij u daarin adviseren.

Het versturen van dit digitale formulier wordt beschouwd als ondertekening van het formulier door de inzender en is rechtsgeldig.


U ontvangt een bevestiging binnen 36 uur via  e-mail op het door u opgegeven email adres voor uw inschrijving.


Privacy Beleid

Iedere dag zetten we ons in om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen en honden te verbeteren. Dat doen we met onze services. Daar hebben we informatie voor nodig. We doen dit niet zomaar. Het gaat per slot van rekening toch om je privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.


Een afspraak maken

Wil je persoonlijke hulp bij het opvoeden van je hond? Dan kan je online een afspraak maken d.m.v. Ons “inschrijfformulier”, of direct naar ons  e-mailen. Wij registreren dan je naam, postcode, telefoonnummer en   e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen over de afspraak.


Ook verzamelen we je gegevens om meer inzicht te krijgen in onze klanten en de servicebehoeftes, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Hiervoor zullen we altijd eerst je toestemming vragen.

We bewaren je gegevens een jaar.